За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Нова гореща продажба 2.0 SS316L гледане стъкло/ санитарен Съюзен тип за резервоара / гледане стъкло

Нова гореща продажба 2.0 SS316L гледане стъкло/ санитарен Съюзен тип за резервоара / гледане стъкло

BGN 32.00
 

Налично за поръчка
Налично


Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Можете да изберете най-удобния за вас метод. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Въпрос : Колко струва доставката на моята страна?
A : натиснете раздела" доставка и плащане" на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Въпрос : аз съм реселър,аз исках да си купя много части на стоката, каква е цената на едро? А : Здравейте, благодаря ви за вашето запитване, ако желаете да закупите голямо количество, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем най-добрата цена, благодаря!
Забележка : искаме да въздушна поща HK или въздушна поща Китай ако пакетът не е в рамките на 2 KG. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 5 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката .
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Гледане стъкло се използва при гледане на биологичния реактор,пълнител,резервоар,на технологичния контейнер и тръбопроводи. Въпрос : има ли някакъв номер за проследяване за моя продукт?
А : Да, ние ще изпратим всяка поръчка с тяхното проследяване номер, и можете да видите Штаус изпращане на отговаряне на сайта. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Към свойства

Материал:
Неръждаема стомана 304
Връзка:
Tri-технологична
Стъклена ранг:
закалено стъкло
Максимално налягане на дейност:
120 градуса

Най-добри оферти в категория