За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Празен за Canon PGI-2800 pgi2800xl 2800 CISS касета за canon MAXIFY M B 5080 / MAXIFY i B MB5180 / MB5480 / IB4180

Празен за Canon PGI-2800 pgi2800xl 2800 CISS касета за canon MAXIFY M B 5080 / MAXIFY i B MB5180 / MB5480

BGN 37.00
BGN 39.36
 

Налично за поръчка
Налично

Всички купувачи от Руската Федерация трябва да попълните пълното име, в противен случай той може да не получите по поръчка. Не поставяйте празен(без мастило) CISS/касети в принтера, за да CISS/касети са пълни с мастило (резервоар/тромпет/патрона трябва да се пълни с мастило), а след това монтирани в принтера; в противен случай, когато празни касети с мастило да бъдат разпечатани на принтер, чип ще бъде блокиран завинаги и не може да се използва нормално, въпреки че след това да сте попълнили мастило. Ако поставя бутилка на по-високо ниво, вие рискувате да натрупа мастило върху хартия.Всички продукти, доставени и показани на снимките, може да има някои незначителни разлики(партия на продукта, на етикета, фигура чип, опаковка). Попълнете само в рамките на 1 инч от крана на бутилката. Снимките са само за справка. Въпрос : колко е чувствителен принтер до нивото на мастило в резервуарных бутилки? Принтерът ще работи правилно, докато държите бутилка на същото ниво, че и принтер. Непрекъсната смяна на мастило по малко ги дърпа от касети. За повече информация, моля, консултирайте се с нас.Когато купувате поръчка от нас, моля, уверете се, че номерът на модела на касетата съответства на (код OEM), който можете да използвате във вашия принтер, ако тя не отговаря на чернильным картриджам, той няма да работи, защото чип касета не е еднакъв за различните пазари, въпреки, че номера на модела на вашия принтер може да бъде един и същ.(Обикновени тонер касети, като цяло, да влоши качеството при спад на нивото на мастилото).
Тип : е система за мастило CISS
модел касета : за касета canon PGI-2800 XL
модел принтер :
Патрон с чип, подходящи за пазарен площад в : Китай
Съдържание на опаковката :
система за мастило CISS * 1 комплект
Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, преди да отворите спор или да оставят отрицателна обратна връзка. Без предупреждение. Въпрос : кога трябва да попълни резервуарные бутилки? Кратък отговор, докато не се изпразни. По-добре е да поръчате подмяна на девствена празната касета у нас. В действителност, качеството на печат трябва да бъде равно на това, което получавате с чист, пълен тонер касета през цялото време. Въпроси и отговори : Въпрос : каква система на дозата на CIS включва в себе си? Всички блокове, които включват в себе си резервуарную бутилка, патрон, CIS, затвори, вакуум помпа, силна лост CIS и съединители. Когато напълните бутилката, не напълнете я напълно до горе. До : мога ли да инсталирате празни непрекъсната система за доставка на мастило / патрони в принтера? Всички CISS или многократна употреба касети с мастило не трябва да бъде инсталиран в принтера, за да се опита чип работи или не, преди да сте заправите мастила за пълен нивото добре, чип може да бъде блокиран завинаги, ако касета е празна. Благодарим ви!
Информиране На Купувача :
1. Ленти в касети създава един добър буфер пресоване, така че вашия принтер може да работи с различни нива на мастила в бутилки. Ако все пак пуснете резервуарную бутилка и касета е суха, може да бъде отново подправете с камера, извадихме касета от принтера, включен уикенд дупки и повтаряне на указания за попълване, но това ще бъде доста мръсни, тъй като ще се изпомпва някои остатъци от мастило касети, в допълнение към въздуха.моля, попълнете си правилния телефонен номер, за да се гарантира навременна доставка на поръчката. Въпрос : как това работи? Тръбата се закрепва към картриджу и се придвижва напред и назад заедно с печатащата глава. При нормална работа с бутилка, седнала до вашия принтер, вие ще изпитате същото отлично качество на печат, независимо от нивото на мастило в бутилки-резервоари. Той не се отнася до вътрешната страна на принтера и не влияе върху нормалната работа.

Към свойства

Тип:
Система За Непрекъснато Подаване На Мастило
Номер На Модела:
за canon PGI-2800
Съвместим Марка:
КАНОН
Цвят:
Друго
търговска марка:
ЙОТАТ
Съвместим Тип На Принтера:
мастилено-струен принтер
Bulk Опаковка:
ДА

Най-добри оферти в категория