За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
За многократна употреба чип касета за HP920 HP920XL, HP 920 за принтер HP Officejet 6000 (CB051A) Officejet 6500 All-in-one (CB815A)

За многократна употреба чип касета за HP920 HP920XL, HP 920 за принтер HP Officejet 6000 (CB051A) Officejet

BGN 14.00
BGN 15.20
 

Налично за поръчка
Налично

моля, да попълните пълния си адрес за доставка, правото на телефонен номер за да се гарантира навременна доставка на поръчката
4. Моля, обърнете внимание на това.Всички купувачи от Руската Федерация трябва да попълните пълното име, в противен случай той може да не получите по поръчка. срок на услугата чип ще приключи, ако в чернильном картриджике свършат мастило. ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ :
Въпрос : когато пиша, лист, цвят не е напълно съвпадат с тези, които се показват на моя екран. Те отговарят на или надвишават амуниции на планината тавър OEM на фракция цени. Изображенията са предназначени само за сведение, но всички наши отгруженные продукти са на нивото на качество А+ клас и е 100% гарантирана от материали и изработка. Можете да зададете този чип за многократна употреба мастило касета или система CISS (използвайте двустранно лепило, за да залепите на чип на тонер касета) 2.
Въпрос : колко пъти може да се презарежда многократно касета?
Повечето касети, само ако те са в добро състояние (ако печатащата глава не се надраска, не е запушена или не е бил оставен да изсъхне, чипове в ред), може да запълни много пъти.всички доставяни продукти и показани на снимките може да има някои незначителни разлики (партия на продукта, на етикета, на опаковката). Ето защо, ние предлагаме на потребителите да проверявате нивата на мастилото един или два пъти на всеки месец в съответствие с вашите брой задачи за печат.
Можете да опитате да ги среща, но всяка програма използва малко по-различен драйвер, и така всяка цветова схема е малко по-различно.
Различни драйвери монитор ще доведе до малко по-различни на цвят и затова цветовете, показани на екрана, винаги ще се различават малко от тези, които отпечатват на вашия принтер.
Постоянен чип за HP920, HP 920 XL
Модел Номер на касета : за HP920
Чип : показва нивото на мастилото чип
(Просто, моля, следвайте инстинкта на оригиналния модел патрон, за да си купите чипове.за потребителите на многократно касетата с мастило : моля, уверете се, че мастилото cartrdge винаги имат мастило в него, заправляйте мастило, когато мастило остава в касетата на 10-20%, а не до 100% празни, или чип ще бъде блокиран завинаги, не може да се използва отново.
Може ли съвместим патрон да получите същия начин, както и на оригиналната касета?
Нашата съвместима касета отпечатва поне в същия размер, както и в нормално състояние повече от чък ОЭМ. инструкции на потребителя за процедури за зареждане с гориво. Съвместими тонер касети са предназначени за печат на правилното количество там, където диктува принтер. Когато купувате поръчка от нас, моля, уверете се, че номера на модела на касетата съвпада с това(oem код), който можете да използвате във вашия принтер, защото чип касета не е еднакъв за различните пазари, въпреки номер на принтера може да е същото
3.
Към : какво съвместими патроните с мастило и защо ги закупите?
Патроните съвсем нов, загерметизированы и пуснати в кутията за производството на посредник.)
За моделите принтери на HP : HP Officejet 6000 printer (CB051 A) HP Officejet 6500 wireless All-In-one (CB815 A) HP Officejet 6500 Wireless (CB057 A) E709c (CB838 A) E709 (CB829 A) HP Officejet 7000 series/7500 series
Съдържание на пакета : 1pcs за hp920 BK постоянен чип 1pcs за HP920 C постоянен чип 1pcs за HP920 M постоянен чип 1pcs за HP920 Y постоянен чип
1set 4 бр предвид : 1.
Към : Защо никоя снимка не е отпечатана след refilling ми касета?
На въздуха могат да блокират дюзите или не е достатъчно мастило, за да достигне дюзата. Уведомяване На Купувачите :
1. На повечето нови модели на принтера софтуерът на принтера се определя, колко тонер касета може да отпечата. Почистете излишните капки внимателно използвайте кърпа, за да поеме всички излишни мастило около много черен контакти. Важно е, че прилагате въздушна помпа и натискане на не по-малко от 3 пъти, докато капка мастило не достигне дюзата на печатащата глава.

Към свойства

Тип:
Чип Касета
Номер На Модела:
за HP 920
Съвместим Марка:
HP Laserjet
Структура:
Отделен Тонер Касета
Приложимо Обзавеждане:
Принтер
търговска марка:
ЙОТАТ
Модел № :
За HP920

Най-добри оферти в категория