За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Събиране на патронник 2.35 mm електрически микромотор H37L1 106 103L M45 SM45C 105L 107 дентална Лаборатория маратон микромотор съвет аксесоар

Събиране на патронник 2.35 mm електрически микромотор H37L1 106 103L M45 SM45C 105L 107 дентална Лаборатория

BGN 39.00
BGN 48.08
 

Налично за поръчка
Налично

Ние ще изпратим детайл до следните страни и заречьям international курьерским, тя ще получи 7 до 10 работни дни за да пристигнат, но понякога един ден или два повече, той се крие Като митниците обработват парцеллу.
Корея маратон микромотор съвет 2.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.
Купувачът трябва да провери пакет, след като получи.
Ние винаги ценим Вашето удовлетворение.
Ние притежаваме висок кредитен рейтинг, почти всички от нашите уважаеми клиенти са доволни от най-добрите продукти и навременно обслужване. Така че ние не плащаме тези такси.
продуктовата носи етикет за услугата :
1. Нашият екип за обслужване на клиенти е винаги работи зад кулисите, за да отговори на всички ваши нужди и искания. Тези отговорности отговорност на купувача. 100% удовлетвореност на клиента-е наша постоянна цел. Благодаря за вниманието.
Всички поръчки ще бъдат планирани за изпращане на незабавно в съответствие с адрес Ali Express, след като сме взели пълното плащане и, моля, уверете се, че адресът е в заплащането Ali Express най-подходящия. Без значение какъв е проблемът.
Ако имате нужда от връщане, АД проверяват два пъти за да се потвърди работа деталя не и да се свърже наш представител за обслужване на клиента, нека ни уведомите подробна проблема и изпрати нас известно потвърждение ofr изображения, и ако купувачът настоява за връщане, след това, след като ни techincal инженер проверени полученото retrun без всеки един измамник качество, напълно задължения за закупуване ' s разход. Ако увреждане на опаковката по време на транспортирането, моля, откажете се подпише пакет, и той ще се върне към нас. Нашата мисия е проста-да се осигури качество, стойност и услуги за да отговори на нуждите както на частния, така и клинични практики.
За други върнати заявки, моля свържете се с нас по електронната поща или TM.
Възстановяване на суми се извършва само в случай, че стоката не може да бъде заменен чрез Alipay (не поддържа парични преводи).35 mm патронник патронник
Технически характеристики :
Подходящ за : Strong 102 L, 103 L, 106, 107, 105 L; NX-100 SH, 170 SH, 88 A, 88 B; SDE-H37 L1, H20, SM45 C, SH37 LN, SH37 L/M45, h102s съвет микромотора. Въпреки това, ако някакви допълнителни такси, генерирани за митническа проверка, трябва да носят на клиентите.
Всички поръчки се обработват от понеделник до петък, поръчки не се обработват за превоз в почивните и празнични дни. Обадете ни се и ще бъдете изумени от нашите потребителското изживяване.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да определи какви са тези допълнителни разходи ще се преди покупката. Тези такси обикновено се събират компания за доставка (shipping) или когато сте приели стоки-да не ги сбърка с допълнителни разходи за доставка. В повечето случаи, няма задължения, платима на всички.
САЩ, Великобритания, Хонг конг, Мак, Япония, Корея, Малайзия, Сингапур, Австралия, Нова Зеландия, Белгия, Дания, Гърция, Ирландия, Люксембург, Малта, Норвегия, Швейцария, Швеция, Франция, Испания, Австрия, Канада, Германия и други страни с изключение на посоченото, ние ще изпратим подробности за свободна перевозкы на пратката въздушна поща с която тя ще получи повече от по-дълго време (28 - 45 дни), за да дойдеш ти, и ако искате да го получите по-рано, ад ще се свърже ние първо преди да превозва, ние можем да кораб го EMS, DHL, или TNT според вашата заявка, но купувачът трябва да плати допълнителна цена за доставка. След като вашият продукт оставя на нашата врата, ние продължаваме да следите му, докато той не пристигне.
Ние винаги се опитваме да направим всичко възможно, за да законно да намали вашите вносни мита (или GST или V. МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ НИЕ НЕ НОСИМ ОТГОВОРНОСТ, АКО ПРОБЛЕМЪТ НАДХВЪРЛЯ ТОЗИ ЛИМИТ НА ВРЕМЕ.

Към свойства

Номер На Модела:
WZ-8022
is_customized:
Yes
Направи си Сам пособия:
Металообработване

Най-добри оферти в категория