За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
PSP Battery полимерна батерия капацитет на качеството на батерията Батерията 5050100

PSP Battery полимерна батерия капацитет на качеството на батерията Батерията 5050100

BGN 16.00
BGN 21.70
 

Налично за поръчка
Налично


"Моля, обърнете се към собственика на магазина последната подробна оферта, или 52mpn. Капацитетът на MP3 литиева батерия 1,2-инчов екран през следващата общо 150 - 300m Ah, след пълно зареждане е около 8 часа време на възпроизвеждане капацитет литиева батерия, 1,5-1,8-инчов екран MP3 обикновено е 300-1000m Ah, 2,5-инчов екран MP4 капацитет на батерията около 1800m Ah.
Нашият вид продукт, се предлага от запаса и приятели трябва да приказать или се свържете собственика веднага, за да попитам за снимките на най-новата подробна оферта . Почти всички маркови компютри, поради липса на обслужване , с цел намаляване на разходите, които в съответствие с продукта се използват B-клетка ( фабрична дефектная продукти , дефектен продукт клас), производителността на батерията може да варира от три месеца след цялостното използване на линеен попадат по-кратък срок на експлоатация . "
Модел на батерията 5050100 капацитет 3500 mah
Размер : 5 мм дебелина * ширина 50 мм * дължина 100 мм
Един живот на една литиева батерия MP3
Както и литиеви батерии и мобилни телефони, MP3 вградена литиева батерия, като цяло, дълбоко зареждане на дълбок разряд е около 300-500 пъти (GB ) , което е около година или две след употреба , време на възпроизвеждане, ще бъдат значително намалени или дори напълно невъзможно да се зареди с помощта, тогава ще трябва да смените батерията, преди да използвате.
На трето място, как да се съди за проблеми с батерията на фотоапарата ми ?
Ако на вашето устройство с Bluetooth има следните феномен MP3 , насрочено за проблем с батерия , заменете я :
1, Използване на повече от една година е време за възпроизвеждане (готовност), е значително по-кратък ( около 3 часа), капацитетът на батерията е намален до живот .
2, вие ще видите след откриването на батерията, ако батерията е сребърна, това литиево-полимерна батерия, отвън опаковката от пластмасови листове, ако и други цветове-стоманена или алуминиева литиева батерия , кожа, пластмаса, PVC , толкова по-синьо, но и черно.
Забележка : MP3 ако старта е нормално , а по-късно открива вина , тогава това е повече от 90% от батерията причинява шансовете за други електронни компоненти за по-малките пръстени , докато батерията е расходуемым материал , неравномерно качеството , както и със зарядно устройство на изходното напрежение , като правило, по-горе, натискът не е ограничено избраната литиева (4.
Два, MP3 литиева продължителност
Време за възпроизвеждане и капацитет на батерията, както и размера на устройството,'S консумирана мощност, толкова по-голяма, отколкото по-общата консумирана мощност екран, батерия и повече .
3, възпроизвеждане и по-лошо : вътрешното съпротивление на батерията се увеличава, изходното напрежение е твърде ниско . По-скоро по-малко, а не супер , защото след като е голяма, не е установен, пратката може да бъде проверен по-скъпо, отколкото на самата батерия .
2, не може да се стартира или храна : вътрешно късо съединение на батерията или лошо качество на косата и експлозия или съпротивление става повече, батерията да се е износила .

Към свойства

Пакет:
ДА
Номер На Модела:
5050100
Съвместим Марка:
Lenovo
Капацитет На Батерията:
xx
търговска марка:
Литровата енергийна батерия
Воспользуйся:
MP3 / MP4 плейър
Акумулаторна батерия:
ДА
Тип:
Литиево-полимерна
Обувки за обслужващия персонал:
Гаранция магазин
Свойства На Батерията:
оригинал

Най-добри оферти в категория