За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
10шт за Skoda Octavia Fabia Roomster вътрешна рамка, която панел карта на Зелена найлонова тапицерия на вратите

10шт за Skoda Octavia Fabia Roomster вътрешна рамка, която панел карта на Зелена найлонова тапицерия на

BGN 2.00
BGN 3.18
 

Налично за поръчка
Налично


Как да платя?
1. Както знаем, alipay ви позволява бързо и безопасно изпращане на плащания онлайн. Както знаем, alipay ви позволява бързо и безопасно изпращане на плащания онлайн.
Ако стоката се връща към нас, защото от отказ на купувача да плащат тези такси,ние не ще ви я достави отново, докато купувачът не завърши тези такси. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да направите поръчка. ние можем да предложим добро качество и превъзходно обслужване и да ви помогне да се запази цената.
За пошлинах и такси за митническото оформяне на стоки
Както знаем, мита и митнически данъци трябва да бъдат платени за всеки продукт, ако продуктът е отворен и проверен митница във вашата страна.
Добре дошли в нашия магазин. Имаме богат опит в международната търговия и доставка. Ако искате да сме изпратени на друг адрес, моля, променете правилния адрес в , преди да се плати.
Как да следите?
Ние ще ви предложим стая за доставка след, като ще Ви изпратим стоката.
Ако искате да го направихме. Ако искате да сме изпратени на друг адрес, моля, променете правилния адрес в , преди да се плати. Ние ще се радваме да направим това, докато не сте доволни. Много и много купувачи на златния и сребърния стандарт купуват много и различни теми от нашия магазин и ги продават в техните страни.
Как се доставят стоките?
Ние просто изпращаме стоката по адрес на . можете да следите този номер доставка в рамките на 3-5 работни дни по-късно в уеб сайта на China Post. Нашата цена не включва мита, данъци върху добавената стойност, такси за митническо оформяне и други такси. Не се притеснявайте за нищо. С нетърпение очакваме сътрудничество с вас в най-скоро време. Ако не можете да го намерите, моля, свържете се с нас,тогава ние ще ви дадем подробна информация за нашия адрес.
Нашите стоки са 100% съвпада с описанието.
Как да си върнете парите?
1.
10x зелен найлон вратата отрежете лентата с клип за Octavia Fabia Roomster безплатна доставка
Тип елемент : F astener & Clip търговска марка : myhung
Диаметър на главата : 21 мм
Дължина на прът : 11 мм и се поставя в дупката : 11 мм
Вид На Материала :
Найлон
Начин на продажба : продава се по една торба 10 бр
Добре дошли в нашия магазин. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да направите поръчка.
Как се доставят стоките?
Ние просто изпращаме стоката по адрес на .
Ако стоката се връща към нас, защото от отказ на купувача да плащат тези такси,ние не ще ви я достави отново, докато купувачът не завърши тези такси.Ние ще ви възстановим пълен плащането, без никакви извинения, ако тази позиция не може да се използва добре, но, моля, опишете подробности, защо той не се използва добре на снимка и видео на първо място. Казват, че сме ви изпраща този елемент.
Ако ви е трудно да се получи плащане в щатски долари от чужбина,можете да поискате от нас да се откаже от ново,тогава ние ще ви дадем нов номер за проследяване.
Ако не сте получили стоката, или е повреден, счупен и не може да се използва добре,моля, свържете се с нас веднага, тогава ние ще ви възстановим плащането или ви изпращаме нов, ако ви харесва. Можете също така да следите този номер доставка на уеб сайт Поща на страната си, след като този продукт е напуснал митницата на Китай.
За пошлинах и такси за митническото оформяне на стоки
Както знаем, мита и митнически данъци трябва да бъдат платени за всеки продукт, ако продуктът е отворен и проверен митница във вашата страна. Тези отговорности отговорност на купувача.) В раздел Ali Express бележки при плащане.
Ако искате да ви помогна за намаляване на мито, моля, свържете се с нас и ни кажете, колко струва, трябва да бъдат посочени във фактурата.

Към свойства

Тип Елемент:
Вътрешна Гипс
Тегло На Продукта:
0.03kg
Сертифициране На Входящи Тестове:
ССС
търговска марка:
мучки
Вид На Материала:
Пластмаса
Височина На Продукта:
1.1cm
Широчина На Елемента:
1.1cm
Името На Модела:
21154
Дължина На Продукта:
2.1cm

Най-добри оферти в категория