За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
30cc диспенсер спринцовка лепило дозиращият пистолет

30cc диспенсер спринцовка лепило дозиращият пистолет

BGN 35.00
BGN 36.77
 

Налично за поръчка
Налично

Той е портативен и идеални за производствени дейности или теренна работа. Лост на лост 7 : 1 намалява умората на ръката и е значително подобрение в сравнение с ръчни шприцами за подкожни инжекции, бутылочками за изстискване или тюбиками като паста за зъби. Когато ще доставка след поръчка
Ние обикновено правим доставка в рамките на 2 дни, ако си поръчате голямо количество или детайли OEM, то ще приемат по-дълго време.
Висока Производителност На Труда
Бърза Доставка
Водещ Научно-Изследователски Отдел На Ниво
Опитен Мениджър Маркетинг
Професионален Проектантски Отдел
Моля, OEM & ODM
Отлично сервизно обслужване ние осигуряваме на Топ 500 компании
Често задавани въпроси F 1 AQ. Мога ли да Рабат?
Да, ако поръчате по-голямо количество, или ако сте в състояние да използвате вашия собствен курьерский счетоводство, ад ми казват, за да провери крайната цена., започва да ни demestic продажба 2 добри продажба в Китай
ние бързо ще се продава на нашия китайския пазар и се радват на отлична репутация 3 е създаден отдел " внос и износ
нашият отдел за внос и износ се определя, ние започваме нашите международни продажби и бързо продаваме на борда
нашият износ годишен обем на продажбите достига 5 000 000 щатски долара сертификати
гаранция за качество
Защитете Плащане,
Осигурете Си Резервация Нашите Предимства
Високо Качество - - - - Качествени Суровини, Модерни Средства, Точни Процедури. Ние имаме 10 основните серии за нашите продукти, съответно классифицируя да се консултирате качество и функция, etc. ако ви трябва бързо да се изрази, тогава можете да се свържете аз, сме сключили договор цената на спешна компания, като ДХЛ, упс, Федерална Експрес, TNT. проверка на готови продукти?
Да, всяка стъпка продукти и завършени продукти ще дойде извън проверка на отдел за качествен контрол, преди да се зареди. История 1 Нашата Инсталирана Фабрика
нашата фабрика е основана от 2009 г.
Типични приложения включват херметизацията на RTV, силиконовата херметизацията, эпоксидную смола (не е бързо втвърдяване), запълване, паяльную паста и припойный зъбен абсцес, свързващи съединения, мастика, гел за блистерных опаковки, гелове плотвы, лепила, мастила, uv-гелове и лубриканти. Те удобно се побират в ръката си, за да се използва в продължение на дълъг период от време, което свежда до минимум риска от травми от пренапрежение. Информация за фирмата
Ningbo VMATIC Liquid Control Industry Co.
Нашите продукти са подходящи за много приложения, включително медицински, електронни, бижута,автомобили и общепромышленные операция сглобяване на OEM.
Спринцовки за дозиране на лепило безопасни и хигиенични, което намалява риска от контакт на оператора с дозируемыми материали. Ние, предназначени за разпространение на проекти, развитие на продуктите и сбываниям. Също така разполага с пълна гама от сменяеми игли, варели, игли и накрайници. ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА :
След 3-8 дни след потвърждаване на резервация, датата на доставка на детайли трябва да бъде решен според
сезон производство и броя на поръчките. Какво е MOQ?
Обикновено, ни MOQ показан на сайта, но някои детайли или детайл OEM, MOQ ще се потвърждение след преговори 4. Всеки един от нашите обекти се спазват, като всички сектори на индустрията ценово ефективно решение за нуждите на дозиране на течности и пасти контролиран начин., Оод е специализиран производител и износител на дозиращите системи и оборудване, за всички отрасли на промишлеността. мога ли да купя нисък брой за теста?
Да, разбира се, цените са показали в интернет, включително разходите за доставка, но това ще отнеме около 20-25 дни преди вашето място. Пистолет автоклавируются.
Ние гледаме напред към възможностите обслужва разпространение на вашите изисквания.

Към свойства

Тип:
Епоксидна смола
Номер На Модела:
VC-A1246
is_customized:
Yes

Най-добри оферти в категория