За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Добавете ви цената за доставка за линейни ръководните издатина в САЩ

Добавете ви цената за доставка за линейни ръководните издатина в САЩ

BGN 145.60
 

Налично за поръчка
Налично


- Поръчки, отменени през 1-3 дни след потвърждаване на плащането, ще имат право на частично възстановяване, състоящ се от пълната стойност на доставката и 50% от цената на закупуване на продукта. купувачите могат да получат линеен ръководство на перваза на 10-15 дни за доставка след като поръчката е била оплащен.
Бихме искали да изберете DHL. ние успяхме най-вече от вашите изисквания, като куриерска фирма,сега ние бяхме почти доставки средата на uesed . Моля, запознайте се с нашата политика за анулиране на резервацията по-долу за повече информация. Опитайте се на вашата линейна употреба възможно най-скоро, без да отваряте .
Отказ На Поръчка
Ние разбираме, че поръчката е линейно ръководните палците за вашата специална машина е важен предприятието, както и нашата политика за отмяна е създадена с оглед на това.ние можем да приемем отстъпка 30 след поръчки. линеен ръководство на перваза не включва никакви допълнителни инсталации като линейно, glib за един линеен ръководните палците( блок) само. и ние сме много щастливи да се направи линейна по посока на перваза много приспособява с вас.Някакъв линеен peticoat нужди на ръководните уши, ние също продаваме, ние бяхме в състояние да ви даде най-доброто и omnibearing обслужване.
Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите налични размери.
Моля, свържете се с нас преди да напуснат всеки негативен или неутрален коментар, бихме искали да обсъдят проблема и да се намери най-добрият начин за нас.
Скъп
Това е, за да купуват повече цена за доставка.ние можем като rquest. При пристигането си на вашия пакет ние ви препоръчваме да проверите и се уверите, че линейна употреба е направена в съответствие с ваши технически изисквания.
- Поръчки, отменени след 3 дни след потвърждаване на плащането, ще бъде предмет на частично възстановяване, состоящему от пълната цена за доставка.Това е добре за нас, може да получите на линеен водач, който наистина ви харесва.ние можем да направим най-доброто за вас
3. Вашите коментари ще са много големи.
- След като вашата поръчка е било изпратено, той не може повече да бъде отменен.
Нашата Политика За Анулиране На Резервацията
- Поръчки, отменени в рамките на 24 часа след потвърждаване на плащане*, ще има право на пълно възстановяване.
Ако върнете или обмениваете линеен ръководство на перваза или аксесоар, моля уверете, че че те са в оригинала, здрава и прикрепленном.
Когато вие получавате продукти, моля дайте ни вашата обратна връзка, така, че ние да можем да направим някои подобрения и можем да осигурим най-доброто обслужване. EMS като курьерское ,
ако имате някакви специални изисквания за компанията спешно, моля да ни кажете. отстъпка 100% след поръчки. Моля дайте ми вашите размери и детайли exactitude като направите поръчка по поръчка.
Върнете за подмяна или връщане на парите
Вашето удовлетворение е за нас от първостепенно значение.можете да го закупите
ние трябва да ви дам цена
Ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ви гарантираме, че всичките ви въпроси ще получите нашия отговор внимание. Бихме искали да изпрати линейни изображения към вашата електронна поща, преди пращането на стоки,тъй като ние бяхме в състояние да се определи извисявам и да не обичам и да се направи линейна по посока на перваза съвършен когато получавате fresses.Въпреки това трябва да Тийл ми вашия адрес на електронна поща.

Към свойства

Употреба Дължина:
100мм-6000мм
Място на произход на стоките:
Тайван
is_customized:
Yes

Най-добри оферти в категория