За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Flashcolor Choose EU Plug New Universal Laptop Adapter Professional 100W Universal Laptop AC DC Adapter Car Power Charger

Flashcolor Choose EU Plug New Universal Laptop Adapter Professional 100W Universal Laptop AC DC Adapter

BGN 20.00
BGN 23.20
 

Налично за поръчка
Налично

Имаме опитни инженери, всеки от които има повече от 10-годишен опит.
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ :
Въпрос : Колко струва доставката на моята страна?
A : Здравейте, благодаря ви за вашето запитване.
Бърз преглед :
Универсален автомобилен + домашен захранващия адаптер на лаптопа с двойно предназначение изходна мощност от 100 W, изходното напрежение на осем групи (DC12 V.
Стоки се изпращат от Китай въздушна поща,достигнат на повечето страни в рамките на 10-20 работни дни.Други страни и опаковане на над 2 кг купувачите трябва да се даде по-голяма стойност.
гаранция за качество :
12 месеца гаранция, купувайте с увереност
Ако не сте доволни,когато получите стоката си, моля, върнете го в продължение на 14 дни за възстановяване или връщане на парите.
Характеристики :
8 различни размери на сменяемите штекеров, работи с повечето лаптопи.24 V) с 8 преобразователями dc head DELL, FUJITSU, brand laptop, които можете да приложите в колата и у дома, може да даде на вашия лаптоп друг изход USB 5 V DC за зареждане на мобилни телефони, MP3, MP4, PDA устройства и цифрови продукти. Аз ще направя същото за теб.
Контакти :
Всички имейли ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа.Моля, свържете се с нас, ако не сте доволни стока след получаването му.Искаме от вас едно ново след получаване на личност детайл. конкурентна цена и предварително производствено оборудване, строг производствен процес, благородна управленския екип и силно добивите.Ако не се уточнят, ние ще предоставим на универсална нерку
Ние зависим от нашата репутация Alibaba и удовлетвореността на клиентите, за да се постигне успех.
Когато поръчате, моля, съобщете ми входно напрежение и изходното напрежение напрежение.
Само Сериозен Купувач!Моля, направете залог, само в случай, ако сте съгласни с всички условия.Пакет за по-малко от 2кг, ще бъдат натоварени въздушна поща стълб на Китай, която свободни страната доставка, както следва : обединеното Кралство, Съединените Щати, Австралия,Бразилия,Канада,Италия,Турция,Испания, Франция и така нататък.
Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
Други Политики
Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.
Въпрос : идва ли този продукт с търговците на опаковката?
А : ние обявиха детайл опаковка на описанието на всеки продукт, моля.
Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас. Затова вашите коментари са изключително важни за нас.
Нашите Предимства :
1. Роден със защита от късо съединение защита от претоварване, защита от пренапрежение.всеки продукт трябва да се изпитва най-малко три пъти и строг тест на стареене, преди да изпратите, за да се гарантира постоянно качество.
Ние ще изпратим на световно, с изключение на APO/FPO. Ако не посочите, ние ще изпратим инвертор точно както е посочено в заглавието
Обикновено ние дистрибутираме инвертор универсална съединител.
Ние ще оставим положителен отзив след получаване на плащането. Вашите действия ще ни помогнат да предложим мляко и хляб.Но трябва да платите допълнителна безплатна доставка.
Вградена конструкция с двойна защита, защита от претоварване, защита от пренапрежение.
Ако сте любители на моите стоки, моля, оставете ме на добра обратна връзка.Ако не получите нашия отговор,моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.
Въпрос : Как мога да платя своята покупка?
A : ние приемаме начини на плащане Набирателни.
Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро .
Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца,ние ще ви изпратим замяна без допълнително зарядно устройство или ще ви предложим връщане на пари, след получаване на дефектните стоки.

Към свойства

Изходен Ток:
3.15 а
Съвместим Марка:
За ASUS, универсален
Тип Штепсельной Вилици:
EU
Номер На Модела:
LAN100W
Пакет:
No
търговска марка:
Цвят flash
Изходно Напрежение:
DC12V.15V. 16V.18V.19V.20V. 22V. 24V

Най-добри оферти в категория