За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
10шт мини PCE-E 52P 4.0 H 3G безжична Modeular Msata конектор конектор за преносими компютри

10шт мини PCE-E 52P 4.0 H 3G безжична Modeular Msata конектор конектор за преносими компютри

BGN 36.00
BGN 43.84
 

Налично за поръчка
Налично

Вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 2-6 работни дни, след като получим плащането.
Забележка : тази на D-pad ще отговарят само оболочкам, доставеното ни с трансформирующейся D-pad (Silver, MW3, GOW3).Можете да проверите стоките, когато той е в начина, чрез проследяване не.
Mini PCE-E 52 P 4.
Ако нямате такъв, ще имате нужда от много малък набор от отвертки, можете да ги закупите в нашия магазин заедно.
Доставка
1. Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля свържете се с нас на първо място.
Плащане
1. Не забравяйте да оставите телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача. Всички пътища в Всички приемливи.
Гаранция И Връщане На Парични Средства
1. Ние неуморно се стремим към това, да сте останали доволни на 100% . Ако не сте доволни от покупката си, можете да обменят получените продукти. Ако искате да обменят неполноценные или неправилно потопени стоки,моля свържете се с нас whinin 5 дни след получаване на стоките. Ние винаги сме готови да прави неща. Това ще ви отнеме само минута. Ако не получите вашия пакет 30 дни,моля свържете се с нас, Ние расследуем му. И трябва да заплати всички допълнителни такси за доставка, както и върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния им състояние.за да се ускори обработката на вашата поръчка,моля,посочете размера на вашия пореден номер,адрес на получаване, пощенски код, телефонен номер във всички форми на плащане.Благодарим ви!
Характеристики :
Ъпгрейд вашия контролер с нов външен вид!
Подобри функционалността на вашия контролер
Цвят : Chrome 4colours (на разположение )
ЗАБЕЛЕЖКА : ТОЗИ НА D-PAD ЩЕ ОТГОВАРЯТ САМО АДМИНИСТРАТОРИТЕ, КОИТО ВЕЧЕ ИМАТ ТРАНСФОРМИРУЮЩИЙСЯ DPAD - НЯМА ДА ОТГОВАРЯ НА СТАРИТЕ ОБОЛОЧКАМ!!
Изисква се инсталация (трябва да отворите контролера за инсталиране)
Описание :
*Този хром червен трансформиращ растежен d-пад за Xbox 360 контролера непременно ще даде своя контролер чист, уникален вид!
*Моля, обърнете внимание, че за да инсталирате тази информация ще трябва да се разглобява си контролер. Друг начин, различен държава,с различно време за получаване, Моля, изберете начин на доставка, в съответствие с вашите изисквания.
Бележки
1. Dropshipping добре дошъл, моля, свържете се с нас за повече информация. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми. връщането превоз на товари отговорността на купувача . купувачът е отговорен за всяка застраховка, която считате за необходима.

Към свойства

Приложение:
RF, осветление
Пол:
Жена
is_customized:
Yes
Тип:
USB
Номер На Модела:
съединител
Номер На Модела:
Мини конектор PCI-E
Цвят:
Черен
Партида Контакт:
10шт

Най-добри оферти в категория