За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
10шт жак адаптер за преобразуване 3,5 мм стерео plug 3.5 mm женски 3,5 мъжки в женски адаптер

10шт жак адаптер за преобразуване 3,5 мм стерео plug 3.5 mm женски 3,5 мъжки в женски адаптер

BGN 13.00
BGN 15.52
 

Налично за поръчка
Налично


Жак адаптер за преобразуване 3,5 мм стерео мъжки 3.5 мм жени 3,5 мъже в женски адаптер
10 бр. / лот
УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТА
Моля, незабавно се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения преди или след извършване на покупката. Ние неуморно се стремим към това, да сте останали доволни на 100% .
Доставка
1. Вашата поръчка ще бъде доставена в рамките на 2-6 работни дни, след като получим плащането.
2. известие за доставка с номер за проследяване ще бъде изпратена ви по електронната поща, след като вашата поръчка ще бъде изпратена.
3. купувачът носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна.
Доставка и предаване на
1. Не забравяйте да оставите телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.
2 .Можете да проверите стоките, когато той е в начина, чрез проследяване не.
3. Ако не получите вашия пакет 30 дни,моля свържете се с нас, Ние расследуем му.
4. Друг начин, различен държава,с различно време за получаване, Моля, изберете начин на доставка, в съответствие с вашите изисквания.
5. Dropshipping добре дошъл, моля, свържете се с нас за повече информация.
Плащане
1. Всички пътища в Всички приемливи.
2.за да се ускори обработката на вашата поръчка,моля,посочете размера на вашия пореден номер,адрес на получаване, пощенски код, телефонен номер във всички форми на плащане.
Гаранция И Връщане На Парични Средства
1. подробности могат да бъдат върнати за обмен ако всички никакви изкуствени качествени проблеми, но изключва всеки лазерен диод, обектив лазер, първоначалната нови продукти, които нямат никаква гаранция.
2. връщането превоз на товари отговорността на купувача . Ние плаща подмяна на доставка се свържем с вас, ако ще бъде извикан на замяна.
3. Ако не сте доволни от покупката си, можете да обменят получените продукти. вие трябва да се свържете с нас в рамките на 5 дни от момента на получаване на поръчката. И трябва да заплати всички допълнителни такси за доставка, както и върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния им състояние.
4. Ако искате да обменят неполноценные или неправилно потопени стоки,моля свържете се с нас whinin 5 дни след получаване на стоките.
5. отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля свържете се с нас на първо място. Ние винаги сме готови да прави неща.
Бележки
1. купувачът е отговорен за всяка застраховка, която считате за необходима.
2. Времето за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите. В основата на обработка отнема от 3 до 15 работни дни.
Коментари
1. Тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Това ще ви отнеме само минута.
2.моля,свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателна или неутрална обратна връзка, отрицателна обратна връзка, нищо не може да се реши. Ние ще си сътрудничим с вас за решаване на всички проблеми.Благодарим ви!

Към свойства

Номер На Модела:
Аудио жак
Безплатна доставка :
с отслеживающим номер
Партида Контакт:
10шт

Най-добри оферти в категория