За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Прецизна сгъваема 10-кратна Триплетная оптична леща златар лупа лупа + 6 led, обектив 21 мм

Прецизна сгъваема 10-кратна Триплетная оптична леща златар лупа лупа + 6 led, обектив 21 мм

BGN 30.24
 

Налично за поръчка
Налично


U se в лоши светлинни условия тази 10-кратна осветени лупа е 21-миллиметровую леща и съдържа шест ярки бели led лампи за осветление зрително поле и камъни, както никога преди, добра светлина, за да видите диаманти и други скъпоценни камъни. GM10 е триплетный обектив, който го прави ахроматически и апланатически скорректированным. Този тройки 10x, захранван с батерии е подвижен, превключвател, който може да включите или изключите, калъф за съхранение, за да защити лупа, докато тя не се използва, и ключ за отваряне и затваряне на отделението за батерията. Друго предимство е в това, че GM10 използва оптичната стъклена лупа за по-добър резултат гледане.
Този невероятно полезен инструмент, подобен на микроскоп, той може да покаже на най-малките детайли. Това елиминира един от основните проблеми, с които трябва да се изправят при използване на лупи - липсата на светлина! Правилното осветление е толкова важно, колкото и увеличение, за да се види наблизо-в детайли.
Приложение И Употреба :
Отличен е подходяща за бижутери, механици, водачи, колекционери на марки и монети, художници и занаятчии, фотографи, любители, часовникари и други области, които изискват микро-преглед на целевия обект. GM-10-това е много полезно приспособление, който можете да носите със себе си, независимо от това, независимо дали го използвате за проучване на бижута или скъпоценни камъни, вижте вътре механизъм часа, осматриваете и каталогизируете монети и печати, осматриваете или разглеждате снимки, печат, малко изкуство, производство на матрици или просто за четене "дребен шрифт" на документа. Изключително полезно е също така да се използват за ремонт на електроника, запояване микродеталей и прецизната механична обработка.
Прецизна led лупа с осветление! Ярка Бяла Светлина Точно Там, Където Имате Нужда От Него!
Функции : лупа с 6 светодиода 10x Тройки с 21 мм, оптична леща Ахроматически и апланатически коригирана леща ярко изображение и по-добра видимост, дори при лоши условия на осветеност мощен точност стъклен Обектив носи малки микро-информация в полето на зрението актуализиран с приложените супер ярки led светлина позволява да се използва лупа при всякакви условия на осветление, направено с най-добро качество на оптиката и с високо качество на метални корпуси чисто нов!
Технически спецификации : Мощност на лупата : 10x диаметър на обектива : 21 мм, оптично стъкло 6 x LED Ultra Bright Foldaway се захранва от 3 батерии lr972 cell
Комплектът включва : 1 x лупа с 10-кратно увеличение на мощността и 6 led крушки 3 x lr972 батерии (безплатно ) 1 X синтетичен кожена чанта 1 x ключ за заключване стандартна заводска опаковка

Към свойства

търговска марка:
DANOPLUS
Номер На Модела:
gm10
Тип Елемент:
Бижута, Инструменти И Оборудване
Вид На Бижута, Инструменти И Оборудване:
Лупи, Увеличители
Тегло На Продукта:
86 grams
Характеристики На Продукта:
Оптична леща 10x 21 мм с 6 светодиода
Място на произход на стоките:
Китай (Континентален)

Най-добри оферти в категория