За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Мини изработени по поръчка пластмасова скоростна колела споделя пластичную на мухъл шприц

Мини изработени по поръчка пластмасова скоростна колела споделя пластичную на мухъл шприц

BGN 4.00
 

Налично за поръчка
Налично


Чрез цялостно разглеждане и богато тест можем да отговори на нашите клиенти за появата на нов продукт,по-голямо подаване и робастных конфигурации,като предлага качествени продучтов,които помагат за намаляване на циклите на развитие и намаляване на риска за оборудване рециклиране,точно как да повишат качеството на продукта. Много компании от индустриалния дизайн и бързо прототипированию от Южна Корея,Япония,Индия,Канада,САЩ,Великобритания, Норвегия,Чехия,Словакия,Австралия,Нова Зеландия, установени дългосрочни бизнес отношения с SMARTTECH . Имаме магия, за да го превърнат в реални продукти, а след това за да цитирам ви. Сред тях са професионални оператори цените, дизайнери, оператори, файлове, чертежи, както и няколко търговски представители,свободно притежаване на английски,японски,френски и т. EDM машина за рязане на тел. Шенжен company е основана през месец май на 2006 година. това се различава от традиционните методи за изваждане,като например фрезоване ,струговане обработка,ЭЛЕКТРОЭРОЗИОННАЯ обработка и т. Методи на изваждане започват със суровини, което е повече от създаван обект, и materail се отстранява или изрязан, за да създадете обект. За поддръжка по-долу : преглед на услуги за вашия проект на нашия инженер прототип Стереолитеографии селективната лазерна изпичане Polyjet 3 D печат 3 D CAD моделиране в зависимост от вашите проби Изработка на прототипи PCBA в съответствие с вашия списък спецификации и изготвянето оформление бързото създаване на прототипи на машини Бързо производство бързо обков за обработка на отливки разработка на прототипи механичен дизайн в съответствие с изискванията на клиентите Малообъемное производство за тест маркетинг
Бързо прототипиране обикновено се нарича добавка технология на производство, тъй като процесът включва създаване на обект чрез добавяне на последователни слоеве. Така че, моля, не се колебайте, изпратете ни 3 D чертеж на файл STL/IGS/STP и описания на продукта. Ние също можем да изпълняват мелкосерийное производство и мащабна леене на модели на външния вид при боядисване
SMARTTECH е лидер в областта на вътрешния бизнес, а също така е высококонкурентным на много международни пазари. Машина шприц : 60 комплекти. Обработващи центрове с ЦПУ. Екипът увеличи не само броя на служителите, но и значителни умения.Ако вие сте готови,за да си проект бе цитиран да казва нашия екип, вие можете да поискате оферта точно сега. Разбира се, същото се отнася и към много метали,включително нержавеющую стомана, алуминий и мед. Вакуум формоване машина.
SMARTTECH също е професионален универсален доставчик на инженерни услуги в областта на научноизследователската и развойната дейност, не само ние сме били оформени група от хора, които притежават дългогодишен практически опит в развойната дейност и производството,но и ние имаме ресурс от специално оборудване и инструменти за извършване на прототипи PCBA,тестване и анализ, създаване на прототипи, механични структури на продукта и поддръжка на инструменти, това ще бъде голяма помощ за вашите участъци научноизследователската и развойната дейност, а също ще повиши скоростта и ефективността на разработване на нов продукт.
Внимание :
Моля, не плащат, преди да сме за да цитирам ви. Този процес включва предоставяне на информация, изготвяне на CAD софтуер за бързо създаване на прототипи на машината,която използва данните за постепенното изграждане на обекта. Сега с повече от 140 служители в Шенжен и Dongguan, включително 15 членове на елитната бизнес екип,15 водещите инженери,20 инженери впрыску пластмаси,10 инженери с ЦПУ,20 майстори,8 техници вакуумно леене,10 специалисти спрей за оцветяване на 4 експерт по ситопечат,10 инженери за обработка на повърхността и различни други професионални и технически експерти.

Към свойства

is_customized:
Yes
Номер На Модела:
thhh5828
Тип:
Друго
материал на матрицата:
Р20/718/738/NAK80/S136
Основата на прес-форми:
LMB
Софтуер За Проектиране:
Solidworks, ТЪРГОВИЯ, CAD, UG ects
Кухина:
Многоместный Резонатор
бегач:
Топла Бегач Студен Руни
Матрицата На Живота:
250 000-на 500000шотов
Повърхностно Покритие:
Полирование
Място на произход на стоките:
Шенжен, Китай
време на изпълнение на поръчката:
25-30дней

Най-добри оферти в категория