За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
Многофункционален дистиллятор етерични масла ZONESUN

Многофункционален дистиллятор етерични масла ZONESUN

BGN 109.00
BGN 120.00
 

Налично за поръчка
Налично

Дестилация на пара етерично масло
Описание на продукта
Това е 10-литрова 3 D-производството на вино е многофункционална. Той е проектиран с голям капацитет, са ключов точков монтаж термометър и двойно дебел в основата.
Той е изработен от солидна неръждаема стомана, това вино може да се използва дълго време. Той се използва широко, например, за дестилация на плодови вина, пречистване на вода и дестилация, рафинирования растения и производство на билков етерично масло всеки друг подобен употреба.
Преглед На Продукта
Този продукт е направен от неръждаема стомана, според дизайна на оборудване за вино в Завод вино, всекидневна с разделяне, независими въздушни пътища, така че двойки вдигане на по-висока очищенность, най-доброто качествено вино,вино и по-бързи скорости нагоре по вид оборудване в избите. Пивовари - това е многофункционално обзавеждане в един комплект.
Технически Параметър
Диаметър 30 см, височина 38 см Материал : Неръждаема стомана, капацитет
10л
Приложение
Се прилага за : дистиллированному ликеру, дестилирана вода, чиста мана, ракия, лошата шочу, почистване на лечебни растения и т.н
Съдържание на пакета по-долу елементи ще бъдат предоставени в подарък 1 х 2,2 м гумена тръба 1 × помпа 1 × 100 мл цилиндър 1 х лъжица 1 × задушени филийки 1 × охлаждаща тръба 1 × пропарена кърпа 1 × комплекти измервателни уреди
Работата на сплит-системи, най-новата подобрена версия на сплит-битово оборудване, осигурява домашна пивоваренную платформа за нашето собутыльника.
Дестилация от £ 5 до £ 6 вино (50 градуса).
Няколко килограма може да изпревари всеки ден, за няколко десетки минути
Това вино е първият абзац в комбинация с подобрена версия на ново оборудване, има голяма разлика с традиционния позвоночным покрив (day by pan).
За отопление : печка, готварска печка на газ, въглищни брикети,дърва и т.н., Всичко, което можете да използвате за отопление.
Вино-това е много просто.
Само две стъпки :
1. Ферментация 2. Дестилация
Конкретни стъпки за експлоатация са дадени в ръководството за потребителя, изпратени заедно с продукта.Ние ще ви научи да се направи добро вино самостоятелно, дори ако сте напълно запознат с вина по-рано.
номер за проследяване
Номер за проследяване ще бъде центъра н в рамките на 2-3 работни дни след доставка на стоката.
Ако имате някакви проблеми с него, моля ви, оставете ни съобщение.
Отделен електрически мотор, помпа е изработена от различни антикорозионни вносни материали.Вътре в помпата няма механична метални детайли или износване.Помпата може да стои масло, вълни, киселина,алкали, синини и химически продукти.Тази помпа интегрира предимство self-засмукване на помпата и химически помпа.Тя може собствена идентичност суче, топлината предпазва, стабилизиран дейност

Към свойства

Напрежение На Тока (В):
220V
Номер На Модела:
дестилация
Мощност (W):
120 W
Обемът на работната купички (чаши):
10л
търговска марка:
ZONESUN
документ:
GSG
Функция:
дестилация
Аксесоари:
дестилация
Тип:
Бар Комплекти 6
Материал:
неръждаема стомана
документ:
CE / EU
Характеристика:
Еко-Содружественный
Обемът на:
10л
Състояние:
НОВО

Най-добри оферти в категория