За плащане 0 0.00

0-Продукти
Данък 0.00
Стоки на стойност 0.00
12616 CMAM-IMPLANT05 зубоврачебная модел имплант на зъбите на долната челюст за тренировка на пробиване.

12616 CMAM-IMPLANT05 зубоврачебная модел имплант на зъбите на долната челюст за тренировка на пробиване.

BGN 38.38
 

Налично за поръчка
Налично

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас преди да се плати. Ние не носим отговорност за качеството и следпродажбено обслужване при закупуване на нашите продукти в други магазини.
Купувачът носи отговорност за пълната стойност на издадени и върнатия продукт, ако закупуването на настъпили поради неправилно четене без връзка.
тъй като формата на модели нерегулярна,при ръчно измерение ще съществува грешка. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси, там може да се митата, поради митническата политика на някаква държава . Моля, свържете се с нас предварително, ако направите поръчка големия обем или използвате експресна доставка. Всички видове преобладават. 316880, ние откриваме тук на 6 септември 2011 година. (Поща на Русия се нуждае от пълен заглавието за доставка.
ние искаме система да помогне за изчистване на сайта, да крадат нашите снимки, за да продават фалшиви магазини, ние ще ви предоставим отстъпка от 2% като възнаграждение за информатори. Олово / никел, кадмий не съдържа. 5-звезден положителна обратна връзка с купувача шоу ще получи отстъпка от 2% като отстъпка за следваща поръчка!
това ще ви помогне да получите вашата стока възможно най-скоро!
Насладете се на своите пазарувате тук!
CMAM-IMPLANT05 стоматологичен модел имплант на зъбите на долната челюст за обучение бурению Китай Medical Anatomical Model Китай Medical Anatomical Model- Store No.
още веднъж благодаря за помощта. Начин на плащане и срок в днешно време, можете да платите чрез Boleto, Visa, Master Card , QIWI, Western Union , дебитна карта Maestro , Web Money, банков превод , Paypal.)
* Здравейте на клиентите от Чили :
Моля, посочете CNPJ / JPF при плащане. Моля, обърнете внимание : поради невероятно качество и детайлност на модели по време на производството на този продукт може да надвишава нашето обичайно време за изпълнение.
CMAM-IMPLANT05 зубоврачебная модел имплант на зъбите на долната челюст за пробиване на обучение нашата благородна зубоврачебная модел имплант на зъбите на долната челюст, която е изработена в Китай/CMAM.
Поръчка по време на националния празник (28 септември~8 октомври) ще бъде организиран един за друг, след като на 9 октомври. с уважение,
Сюзън У / Режисьор
=======================================================================================
Attatention за специална заявка за клиенти на Русия / Чили / Бразилия :
* Здравейте на клиенти от Русия :
Моля, посочете пълното име при плащане. Производителите от време на време за коригиране на данните за нередностите се уведомяват индивидуално .
Добре дошли, за да се свържете с нас за повече информация относно продуктите. Материал : екологично чиста пластмаса. Ние сме фокусирани върху професионалното производство и износ на медицински анатомични модели на човека. (След като доставка започва, ред ще бъдат проследени и проследяване на стоки
ще бъде поставен в Ali Express. Нашият основен продукт : модел на човешкия скелет, Анатомия на човешки модел, Модел на huamn зубоврачебная etc. Общото време за доставка е от 7 до 12 работни дни.
Нередовни / с основни или подставочными продукти, описание размер ще бъде различен. В бъдеще в Ali Express ще бъде на разположение повече опции за плащане., тези модели се използват за пациент съобщения, преподавательства училище, медицински подарък за доктори.Един ден
ако това, моля, направете митническото оформяне на себе си.
Начин И Срок На Доставка
1. (Превозвач се нуждае от него, за да изчистите митница. Ние тържествено заявяваме : в сайта има само един официален магазин. Снимки и описание са дадени само за справка .
* Един модел на челюстта импланта PC беззубая
* Разрез / Пробиване / Инсталиране На Импланта
* Използван в медицината,училище, болница, той се използва за зубоврачебного проучване, преподавательства практикуването на студент, подарък д-р.

Към свойства

Предмет на:
Медицинската Наука
Номер На Модела:
CMAM-IMPLANT05
Тип:
анатомическая модел
търговска марка:
ЭНОВО
Материал:
Материал За Защита На Околната Среда
Тип Елемент:
Орален секс
Размер:
natural size
Място на произход на стоките:
Китай (CMAM)
Допълнително:
Различни методи на обучение
Гаранция:
1 година
Ключови думи:
модел имплант
Тип:
Модел практики на зъбни импланти
НЯМА.:
12616
Съдържание:
Долната челюст е без зъби

Най-добри оферти в категория